Chorizo tradycyjnie wytwarzane, Bellota Iberico, 100 g

Symbol: LG1712ed
33.00
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Tradycyjnie wytwarzane hiszpańskie Chorizo

 

Nasze chorizo ​​iberyjskie pochodzi od karmionych żołędziami, żyjących na pastwiskach, czarnych świń iberyjskich. To ten rodzaj hodowli sprawia, że ​​jego smak jest wyjątkowy i doceniany na całym świcie. Czerwona barwa chorizo to zasługa lekko wędzonej papryki, której używamy w naszej recepturze. Nasze iberyjskie Chorizo ​​​​podajemy już pokrojone do degustacji, w cienkich plastrach. Kiełbasa Chorizo ​​​​jest wstępnie ugotowana i gotowa do spożycia.

Czym jest kiełbasa  CHORIZO?

To wizytówka Hiszapnii i kiełbasa będąca niezwykle częstym elementem potraw z półwyspu iberyjskiego. Jej wyjątkowy smak oraz charakterystyczny czerwony kolor pochodzi z dodania wędzonej papryki. W smaku wyczuwalne są także takie przyprawy jak oregano czy czosnek. Chorizo wspaniale smakuje na zimno jak i na ciepło. Pokrojone w plasterki, podpieczone i podane na grzance stanowi wyśmienitą przystawkę. Chorizo lubi towarzystwo dobrej oliwy, kaparów i serów. W restauracjach gdzie podaje się tapas, to obowiązkowa pozycja w  menu. 



Lisjak - wyjątkowe oliwy smakowe
Naturalna produkcja, bez dodatków sztucznych aromatów. Tylko czysty wyciśnięty sok!

Zobacz smaki Lisjak

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja