Filety z makreli w curry i migdałach

Filety z makreli marynowane w białym winie i ziołach

25.00
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Makrela marynowana w curry, migdałach, papryce.

Cała subtelność charakterystycznego curry, które łączy w sobie ładny żółty kolor i  odrobinę chrupkości grillowanych migdałów.

Duża ilość sosu, pozwala na skomponowanie dania z ryżem czy makaronem. Czystą przyjemnością jest smakowanie sosu z bagietką.

Skład: Filety z makreli (59%), woda, olej rzepakowy, czerwona papryka (3,2%), ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: wodorosiarczyny sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cebula, oliwa z pierwszego tłoczenia olej, śmietanka kokosowa, grillowane migdały (1,2%), rośliny aromatyczne, przyprawy w tym curry (0,57%) (mleko i gorczyca), sól, skrobia maniokowa, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, ekstrakt drożdżowy.



Lisjak - wyjątkowe oliwy smakowe
Naturalna produkcja, bez dodatków sztucznych aromatów. Tylko czysty wyciśnięty sok!

Zobacz smaki Lisjak

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja