Sardynki marynowane w winie Muscadet i ziołach

Sardynki marynowane w winie Muscadet i ziołach

20.00
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 517651711

Zostaw telefon

Delikatne mięso sardynki doskonale łączy się z kwaskowatością białego wina, tworząc bardzo udane spotkanie Francji i oceanu.

Ryba w zalewie bez oleju jest lżejsza, a winny charakter muskatu, wnosi świeżość w bogatej i pachnącej marynacie, wzmocnionej przyprawami i cytryną.

Wyjątkowy proces i sposób dojrzewania.

Nasze sardynki są starannie obrabiane ręcznie we Francji. Pakowane do puszek na surowo razem z przyprawami uprzednio podlegając tylko procesowi sparzenia. Następnie dojrzewają min. 2 lata żeby później być idealne do zjedzenia. Dwa lata to czas potrzebny na dojrzewanie i konfitowanie. W ten sposób zachowują delikatność ryby i intensywny smak dodatków. 

Skład: Sardynki (73%), woda, ocet spirytusowy, muskat (6,2%) (siarczyny), zioła (4%) (cytryna, marchew, korniszon (siarczyny), sól, przyprawy.

Waga: 115g

Pochodzenie: Francja.



Lisjak - wyjątkowe oliwy smakowe
Naturalna produkcja, bez dodatków sztucznych aromatów. Tylko czysty wyciśnięty sok!

Zobacz smaki Lisjak

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja