Tuńczyk Zanzibar, z suszoną śliwką i parmezanem

Kruszona makrela z ziołami i cytryną z Menton

Brak towaru
31.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier (Pobranie) 15
Kurier 15
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon

Płatki tuńczyka ze śliwkami i przyprawami inspirowany orientalną wyspą Zanzibar. 

Smaki, których wyraźne nuty śliwek i innych dojrzałych owoców przypominają orientalne klimaty wysp oceanu indyjskiego

Kosztując ten przepis, pozwalamy się porwać coraz dalej szlakiem przypraw. Nazwa Zanzibaru, wyspy przypraw na Oceanie Indyjskim, była logicznym wyborem dla tej mieszanki.

Gotowe danie do podania z ryżem jaśminowym czy kaszą kuskus.

Skład: Tuńczyk biały (44%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula (14%), woda, ocet jabłkowy, suszone śliwki (3,7%), olej z orzechów włoskich, skrobia manioku, smażona cebula (0,7%), sól, proszek pomidorowy, rośliny aromatyczne , przyprawy (zawierające seler, gorczycę) (0,2%)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia

ZOBACZ TAKŻE

Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia

Kliknij link

Oliwa Lisjak rodzinna tradycja