W tym przepisie tuńczyk jest konfiturowany i wzbogacony oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Aby uzyskać delikatnego i smacznego tuńczyka, najpierw gotuje się go w całości. Po gotowaniu na wolnym ogniu w lekkim bulionie jest ręcznie krojony, aby zachować tylko to, co najlepsze. Następnie jest polewany oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, która miesza się z miąższem i sprawia, że jest bardziej delikatny.
Skład: Biały tuńczyk, oliwa z oliwek extra virgin (26%), sól.
POchodzenie: Francja
DOSTAWA W CIĄGU | 24 h |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link
![Oliwa Lisjak rodzinna tradycja](/upload/wo260/images//Zrzut-ekranu-2024-01-3-o-23-23-19%281%29.png)