Producent - Anfora

Anfora Quality Products, S.L., firma rodzinna założona w 1992 roku w „Campiña Cordobesa”.

 

Na początku celem była uprawa i ekstrakcja oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia najwyższej jakości z poszanowaniem dawnych tradycji produkcyjnych, ale z zastosowaniem nowoczesnych technologii, które pozwalają uzyskać produkt najwyższej jakości, wysoce zalecany dla zdrowia i jednocześnie niezastąpiony element w przygotowaniu najlepszych dań kuchni śródziemnomorskiej. Cel, który osiągnęliśmy stosując wyłącznie najlepsze owoce, ściśle kontrolowane metody ekstrakcji na zimno oraz profesjonalizm w naszym młynie.

 

Z biegiem lat zacieśniając więzi ze współpracującymi firmami, poszerzyliśmy nasze portfolio o wyjątkowe ocet sherry wytwarzany metodą Soleras oraz selekcję wykwintnych produktów na bazie oliwek czy octu.

 

Wszystkie nasze produkty posiadają certyfikaty jakości, takie jak IFS Food, BRC Food czy NonGMO Project, aby zagwarantować naszym klientom jakość i bezpieczeństwo żywności.