Rzemieślinicza portugalska sardynka w olwie extra virgin z cytryną.
Dwie duże, delikatne rybki, w niezwykle smacznej oliwie z Portugalii z dodatkiem cytryny, także z lokalnej portugalskiej uprawy.
80 g po odsączeniu
skład: Sardynki (70%), oliwa extra virgen (17,5%) cytryna (12,5%)
CONSERVEIRA DO ARADE swoimi produktami oddaje hołd wielopokoleniowej tradycji produkcji konserw w Algarve.
Posiada certyfikat produktów ARTISANAL (rzemieślniczych)
Ich marka, Papa Anzois, jak żadna inna duża marka, może pozwolić sobie na wyłącznie lokalne składniki, niedużą skalę produkcji i idącą za tym dbałóść o zachowanie autentycznej receptury.
Tutaj tajemnica leży w inym sposobie przygotowywania ryb. Nie są, parzone jak to się robi najczęściej, a ich obróbka to usuwanie z nich zbędnej wody. W ten sposób zachowują walory surowej, świeżej ryby. W efekcie faktycznie różnią się smakiem od pozostałych producentów.
DOSTAWA W CIĄGU | 24 h |
♥ ZOBACZ TAKŻE
Wyjątkowe oliwy smakowe - LISJAK, Słowenia
Kliknij link